ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ (DSD PADI)

Είσαι ο τύπος που από χρόνια ο μαγικός κόσμος της αυτόνομης κατάδυσης έκλεβε την προσοχή σου μέσα από τα ντοκιμαντέρ του Ζακ Υβ Κουστό; Τώρα είναι η ώρα κι εσύ να δοκιμάσεις αυτή τη μαγεία. Στο Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου προσφέρουμε το εκπαιδευτικό πακέτο του διεθνούς οργανισμού σε θέματα ερασιτεχνικής κατάδυσης, PADI. Η πρώτη σου επαφή με την κατάδυση σε περιμένει αυτό το καλοκαίρι στη Σκόπελο!

Αναρωτιέσαι πως είναι να αναπνέει κανείς κάτω από το νερό; Θέλεις να ανακαλύψεις πως είναι να κυκλοφορείς στο βυθό σαν άλλο ψάρι; Σε εντυπωσιάζει ο υποβρύχιος κόσμος, αλλά δεν ξέρεις πως να τον προσεγγίσεις με ασφάλεια;
Δοκιμάζοντας την κατάδυση είναι ένας υπέροχος τρόπος να ανακαλύψεις τι πραγματικά συμβαίνει. Εμείς στο Skopelos Dive Center είμαστε πιστοποιημένη σχολή του διεθνούς οργανισμού καταδύσεων αναψυχής PADI. Δοκίμασε μαζί μας με ασφάλεια το πρόγραμμα “Ανακάλυψε την Κατάδυση”. Εϊναι ένα πρόγραμμα μιας κατάδυσης γνωριμίας που θα σου δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψεις έναν υπέροχο νέο κόσμο. Τον υποβρύχιο κόσμο. Πάνω από όλα όμως θα σε περάσει σε μια νέα διάσταση. Αυτή, της δυνατότητας να μπορείς να αναπνέεις κάτω από το νερό!

Το “ανακαλύψτε την Κατάδυση” είναι ένα πρόγραμμα που διαρκεί μόλις 3 ώρες και σου προσφέρει τη δυνατότητα να καταδυθείς με πλήρη εξοπλισμό για πρώτη φορά στη ζωή σου.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό; Κατ αρχήν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει τα 10 χρόνια ηλικίας. Αυτό σημαίνει ότι αν είσαι γονιός μπορείς να το παρακολουθήσεις μαζί με τα παιδιά σου και πιστέψτε μας είναι μα συγκλονιστική εμπειρία.

Το “Ανακαλύψτε την Κατάδυση” ξεκινάει από την στερία. Οι συμμετέχοντες αφού συμπληρώσουν την αίτηση, τους παρέχετε μια πρώτη παρουσίαση του εξοπλισμού που χρησιμοποιούμε στην αυτόνομη κατάδυση. Συνεχίζουμε με κάποιες θεωρητικές ασκήσεις τεχνικής στη στεριά που θα μας χρειαστούν υποβρυχιώς, όπως πώς μπορούμε να βγάλουμε τα νερά μέσα από την μάσκα, όντας σε κατάδυση, πως βοηθάμε τα αυτιά μας να εξισώσουν την πίεση που δέχονται στο βυθό ώστε να μη μας ενοχλούνε αλλά και πως χειριζόμαστε την αναπνευστική μας συσκευή. Μόλς οι συμμετέχοντες αισθανθούν ότι έχουν μια πρώτη εικόνα για το τι σημαίνει αυτόνομη (με αναπνευστική συσκευή) κατάδυση, παίρνουμε τον ατομικό μας εξοπλισμό και μεταφέρουμε την “τάξη μαθήματος” στην θάλασσα. Εκεί είναι που αρχίζει πραγματικά η μαγεία του πράγματος.

Ξεκινάμε φορώντας όλο μας τον εξοπλισμό και μπαίνοντας στο νερό σε βάθος που πατάμε. Με την βοήθεια των έπειρων εκπαιδευτών μας οι συμμετέχοντες κάνουν τις πρωτες δοκιμές αναπνοής με το κεφάλι μέσα και έξω από το νερό και καθισμένοι στα γόντα βυθίζουν όλο το σώμα τους κάτω από το νερό. Οι παραπάνω ασκήσεις που αναφέραμε, στην παρουσίαση στη στεριά, γίνονται πράξη κάτω από το νερό σε μικρό βάθος και με τη σιγουριά της παρουσίας του εκπαιδευτού. Είναι ζήτημα λίγου χρόνου να αισθανθούν οι συμμετέχοντες τη σιγουριά που αναζητούν όντας ήδη κάτω από την επιφάνεια του νερού για αρκετό χρονικό διάστημα!

Τότε και μόνον τότε ο εκπαιδευτής σας, σας πέρνει μαζί του σε μια υποβρύχια βόλτα μέχρι το βάθος των έξι μέτρων,  που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και μισή ώρα, ανάλογα με το πόσος χρόνος ξοδεύτηκε στα προπαρασκευαστικά. Είναι εμεπιρία ζωής να μη χρειάζεται να κρατάς την αναπνοή σου για να εξερευνήσεις τον βυθό. Ο μαγικός υποβρύχιος κόσμος ξετιλύγεται μπροστά σας και μια αξέχαστη εμπειρία καταγράφεται στη μνήμη σας για πάντα.

 

 

Θέλεις να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα; Μεγαλύτερα βάθη, μεγαλύτερες συγκινήσεις! Μπορείς μετά την “Κατάδυση Γνωριμίας” να συνεχίσεις την εκπαίδευση σου μέχρι το πρώτο πτυχίο του Open Water Diver που θα σου επιτρέψει να επισκεφθείς μεγαλύτερα βάθη και ταυτόχρονα άλλες περιοχές. Το πρώτο βήμα έχει γίνει.

 

Ελά κι εσύ σημερα να δοκιμάσεις με το Skopelos Dive Center μια Κατάδυση γνωριμίας και απόλαυσε την σε προνομιακή τιμή για το υπόλοιπο του καλοκαιριού !!!

 Προσφορά σε όλους τους νέους μας πελάτες το πρόγραμμα ¨Ανακαλύψτε την Κατάδυση” με έκπτωση 15%. Από 60€ τώρα μόνο 50€

Διάβασε και για τα άλλα μαθήματα που προσφέρει το Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου εδώ και επικοινώνησε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μαζί το μάθημα που σ’ενδιαφέρει!

Έλα να γνωρίσεις την κατάδυση μαζί μας, σε όλα τα επίπεδα!

Μάθε για την ομάδα μας, τις ποικίλες δραστηριότητές μας, τα σημεία κατάδυσης και άλλα πολλά στην ιστοσελίδα www.sporadesdiving.gr!

Καταδύσεις στη Σκόπελο; Επικοινώνησε μαζί μας!

Back to top