ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Κρουαζιέρες με αναπνευστήρα

Κολύμβηση με αναπνευστήρα

Αναγνωρίζουμε ότι δεν χρειάζεται πάντα να βουτάτε πολύ κάτω από την επιφάνεια του νερού για να έχετε μια απίστευτη εμπειρία στη θάλασσα. Στην πραγματικότητα, για χιλιάδες χρόνια, οι κάτοικοι του Αιγαίου χρησιμοποιούσαν λίγο περισσότερο από ένα…

Διαβάστε περισσότερα

Κρουαζιέρα με κολύμβηση με αναπνευστήρα

Τα ήρεμα, καθαρά νερά του Βορείου Αιγαίου είναι εξοικειωμένα τόσο με τους λάτρεις της γης όσο και με τα πόδια της θάλασσας. Το Sporades Diving προσφέρει μια ιδιαίτερη, γαλήνια κρουαζιέρα με σκάφος με ξεναγήσεις για κολύμβηση με αναπνευστήρα για να εξερευνήσετε απομακρυσμένους απάνεμους κόλπους, ανέγγιχτους όμορφους…

Διαβάστε περισσότερα

Τι λένε οι πελάτες μας

Πολύ καλά εξοπλισμένο, επαγγελματικό καταδυτικό κέντρο με έναν σταθμό στη Σκόπελο και έναν άλλο στον Πάνορμο. Αρκετές βάρκες. Έμπειρο και πολύ ευγενικό και φιλικό προσωπικό. Συνιστάται επίσης για παιδιά που θέλουν να κάνουν ένα πρόγραμμα Bubble Maker ή Discover Scuba Diving. Ωραία σημεία κατάδυσης. Ευχαρίστο πολ!

Tee Moe

Αυτή είναι μια ομάδα πραγματικών επαγγελματιών που αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται. Βοήθησαν να κάνω την πρώτη μου εμπειρία με τις καταδύσεις μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία, περνώντας με υπομονή σε όλα τα πρώτα βήματα και βοηθώντας στην επίτευξη πλήρους υποβρύχιας αυτονομίας. Ήταν τόσο διασκεδαστικό που έγραψα μια δεύτερη, πιο προηγμένη κατάδυση την επόμενη μέρα. Δεν μπορώ να το συστήσω αρκετά! Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε ένα ήδη εκπληκτικό νησί.

Απολαύσαμε δύο μέρες καταδύσεων με το Skopelos Dive Center. Διαθέτουμε από dive master έως νέους δύτες OW. Ο Κώστας και το πλήρωμά του μας φρόντισαν πολύ. Πολύ ασφαλές και αφιέρωσε χρόνο για να μας πει την ιστορία και τα μέρη που πρέπει να επισκεφτούμε στο νησί. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Skopelos Dive Center!!

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο