ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ανακαλύψτε την Κατάδυση

Θέλατε ποτέ να παρακολουθήσετε τι συμβαίνει στον υποβρύχιο κόσμο χωρίς να χρειάζεται πάντα να βγαίνετε στην επιφάνεια για ν’ αναπνεύσετε; Το να μπορείτε να παρατηρήσετε τον φυσικό κόσμο όπως τα υδρόβια πλάσματα, είναι μια πραγματικά ασύγκριτη εμπειρία. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από τα καθαρά, ήρεμα νερά του αρχιπελάγους των Βορείων Σποράδων για να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας, αξέχαστη βουτιά.o κάντε την πρώτη σας, αξέχαστη βουτιά.


Κατάλληλο για ηλικίες 10+

Bubblemaker PADI
Ένα πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να ζήσουν την ομορφιά…
PADI Discover Scuba Diving
Αυτό το μάθημα θα σας δώσει το βασικό πιστοποιητικό για καταδύσεις αναψυχής…

Τι λένε οι πελάτες μας

Πολύ καλά εξοπλισμένο, επαγγελματικό καταδυτικό κέντρο με έναν σταθμό στη Σκόπελο και έναν άλλο στον Πάνορμο. Αρκετές βάρκες. Έμπειρο και πολύ ευγενικό και φιλικό προσωπικό. Συνιστάται επίσης για παιδιά που θέλουν να κάνουν ένα πρόγραμμα Bubble Maker ή Discover Scuba Diving. Ωραία σημεία κατάδυσης. Ευχαρίστο πολ!

Tee Moe

Αυτή είναι μια ομάδα πραγματικών επαγγελματιών που αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται. Βοήθησαν να κάνω την πρώτη μου εμπειρία με τις καταδύσεις μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία, περνώντας με υπομονή σε όλα τα πρώτα βήματα και βοηθώντας στην επίτευξη πλήρους υποβρύχιας αυτονομίας. Ήταν τόσο διασκεδαστικό που έγραψα μια δεύτερη, πιο προηγμένη κατάδυση την επόμενη μέρα. Δεν μπορώ να το συστήσω αρκετά! Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε ένα ήδη εκπληκτικό νησί.

Απολαύσαμε δύο μέρες καταδύσεων με το Skopelos Dive Center. Διαθέτουμε από dive master έως νέους δύτες OW. Ο Κώστας και το πλήρωμά του μας φρόντισαν πολύ. Πολύ ασφαλές και αφιέρωσε χρόνο για να μας πει την ιστορία και τα μέρη που πρέπει να επισκεφτούμε στο νησί. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Skopelos Dive Center!!

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο