85€
Διάρκεια 2 ώρες Επίπεδο Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία Ελάχιστη ηλικία 10 χρονών

Εγγυόμαστε ότι η πρώτη αναπνοή σας κάτω από το νερό θα είναι αυτή που θα θυμάστε για μια ζωή. Κατά τη διάρκεια της Ανακαλύψτε την Κατάδυση (DSD), θα μάθετε για τα διάφορα εξαρτήματα του εξοπλισμού αυτόνομης κατάδυσης και θα κατανοήσετε τις βασικές λειτουργίες τους, ενώ σκοπός μας είναι να αισθάνεσθε άνετα όταν τα χρησιμοποιείτε σε μικρό βάθος.

Αφήστε τους έμπειρους εκπαιδευτές μας να φροντίσουν για όλες τις λεπτομέρειες και να σας καθοδηγήσουν, διδάσκοντάς σας τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να παραμείνετε ασφαλείς, ώστε να απολαύσετε την παραμονή σας στον βυθό κατά την πρώτη σας κατάδυση.

Ζήστε τη μοναδική αίσθηση του πως είναι να «πετάς» και ν’ αναπνέεις κάτω από το νερό, στα κρυστάλλινα νερά του Βορείου Αιγαίου.

Το «Ανακαλύπτοντας την Κατάδυση» (DSD) δεν αποτελεί πιστοποιημένο μάθημα από μόνο του, αλλά οι δεξιότητες που μαθαίνετε καλύπτουν το πρώτο στάδιο του μαθήματος PADI Open Water Course και θα μετρήσουν σε αυτήν την πιστοποίηση εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε και να γίνετε αυτόνομοι δύτες.

Για να εγγραφείτε για μια εμπειρία PADI Discover Scuba Diving, πρέπει να είστε τουλάχιστον 10 ετών. Για άτομα κάτω των 10 ετών, βλ Bubblemaker..

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία με καταδύσεις.


Επιλέξτε την επιλογή eLearning για τη μελέτη της θεωρίας του μαθήματος PADI

Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα


    elGreek
    Μετάβαση στο περιεχόμενο