Εξερευνήστε τις Σποράδες Υποβρύχια

Κατάδυση με οδηγό

Υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία δύτη θα απολαύσετε μια αξέχαστη καταδυτική εμπειρία στα νησιά των Σποράδων και θα ανακαλύψετε τα υποβρύχια μυστικά τους. Πρέπει να είστε πιστοποιημένος δύτης (10+ ετών). Όλος ο εξοπλισμός θα παρέχεται από την Sporades Diving.

Με πολλαπλές τοποθεσίες ανάμεσα στην Αλόννησο και τη Σκόπελο, υπάρχει κάτι για όλες τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα, όπως καταδύσεις τοίχου, βαθιές καταδύσεις, καταδύσεις σε σπηλιές (συμπεριλαμβανομένων των διάσημων Μπλε σπηλιά στην Αλόννησο), ρηχούς υφάλους και άλλα. Και οι δύο έχουν μοναδικές καταδύσεις - στη Σκόπελο το συναρπαστικό Ναυάγιο Χριστόφορου, ενώ απέναντι από τη βάση μας στην Αλόννησο στη Στενή Βάλα το πρώτο υποβρύχιο μουσείο στην Ελλάδα παρουσιάζει το Ναυάγιο Περιστέρας, ένα μοναδικό ναυάγιο από την κλασική εποχή.

Οι τιμές ποικίλλουν, με επιλογές όπως καταδύσεις με ένα σκάφος ή καταδύσεις στην ξηρά, καταδύσεις με διπλό σκάφος ή ακτή, καταδύσεις σαφάρι (3 καταδύσεις την ημέρα) ή πακέτα 5 ή 10 καταδύσεων με δυνατότητα εξαργύρωσης και στα δύο κέντρα.

Πρέπει να είστε πιστοποιημένος δύτης και 10+ ετών για μια καθοδηγούμενη κατάδυση. Όλος ο εξοπλισμός που χρειάζεται μπορεί να προμηθευτεί η Sporades Diving. Προσφέρουμε επίσης ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ  εάν θέλετε να ολοκληρώσετε μια συγκεκριμένη κατάδυση, αλλά δεν έχετε τα σχετικά προσόντα.

 • Διάρκεια: 1:30 ώρα
 • Επίπεδο: Scuba Diver και άνω (ανάλογα με την κατάδυση)
 • Ελάχιστη ηλικία: 10 χρονών
Απόλυτη εμπειρία κατάδυσης

Εξερευνήστε ένα καταπληκτικό ναυάγιο

Καταδύσεις Το ναυάγιο του Χριστόφορου είναι μια μοναδική εμπειρία αφού είναι πολύ καλά διατηρημένο καθώς οι καταδύσεις επιτρέπονται εκεί μόνο από το 2018!

Το ναυάγιο του Χριστόφορου είναι ένα φορτηγό σκάφος 80 μέτρων και είναι πλέον προσβάσιμο και έτοιμο να αποκαλύψει την ιστορία του.

 • Διάρκεια: 35 λεπτά
 • Επίπεδο: Advanced Open Water Diver
 • Ελάχιστη ηλικία: 15 χρονών
Βουτιά στην ιστορία

Ναυάγιο Περιστέρας

Φανταστείτε να μπορούσατε να ζήσετε μια σπουδαία ιστορία από την Κλασική Αρχαιότητα και να γίνετε μάρτυρες της αρχαίας ιστορίας που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σας.

Το ναυάγιο της Περιστέρας είναι ένα άνευ προηγουμένου εύρημα και έχει εξελιχθεί στο πρώτο υποβρύχιο μουσείο στην Ελλάδα, που ανοίγει το 2020. Έχει χαρακτηριστεί ως η «Ακρόπολη της θάλασσας» και είναι πραγματικά μοναδικό.

Αν θέλετε μια προεπισκόπηση του τι να περιμένετε ενώ είστε ένας από τους πρώτους επισκέπτες στο υποβρύχιο μουσείο, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό βίντεο που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου BLUEMED.

 • Διάρκεια: 35 λεπτά
 • Επίπεδο: Advanced Open Water Diver
 • Ελάχιστη ηλικία: 15 χρονών
Μια ολόκληρη μέρα καταδύσεων

Dive Safari

Το σαφάρι κατάδυσης σχεδιάζεται έχοντας κατά νου τα οφέλη του δύτη, ειδικά για να προετοιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερες καταδύσεις μέσα στην ημέρα. Περιλαμβάνει πολλαπλές (2-3) καταδύσεις στη σειρά, σε διαφορετικά σημεία κατάδυσης. Είναι μια καταδυτική εκδρομή γεμάτη περιπέτεια και διασκέδαση.

 • Διάρκεια: 5-7 ώρες
 • Επίπεδο: Open Water Diver
 • Ελάχιστη ηλικία: 12 χρονών
Ενθουσιαστείτε εξερευνώντας νέους ιστότοπους

Προσκοπικές Καταδύσεις

Δεδομένου ότι η κατάδυση σε όλο το Ελληνικό Αρχιπέλαγος έχει επιτραπεί μόλις πρόσφατα (2005) από την τοπική νομοθεσία, υπάρχουν εκατοντάδες ανεξερεύνητες τοποθεσίες που προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες για προσκοπικές καταδύσεις. Για όσους αγαπούν την περιπέτεια και την υποβρύχια εξερεύνηση αυτή η εμπειρία θα τους ανταμείψει και θα τονώσει τη φαντασία τους.

Για να εγγραφείτε σε αυτήν την εμπειρία, πρέπει να είστε τουλάχιστον 12 ετών και να είστε πιστοποιημένος Δύτης Open Water (ή Junior Open Water Diver).

.

 • Διάρκεια: 2 ώρες
 • Επίπεδο: Open Water Diver
 • Ελάχιστη ηλικία: 12 χρονών

 

Ζητήστε πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες Certified Divers

  elGreek
  Μετάβαση στο περιεχόμενο