Αναγνωρίζουμε ότι δεν χρειάζεται πάντα να βουτήξετε πολύ κάτω από την επιφάνεια του νερού για να έχετε μια απίστευτη εμπειρία στη θάλασσα. Στην πραγματικότητα, για χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι που κατοικούσαν στο Αιγαίο χρησιμοποιούσαν κάτι λίγο περισσότερο από ένα κούφιο καλάμι για να μπορούν ν’ αναπνέουν για όσο θα παρατηρούν τον υποβρύχιο κόσμο από την επιφάνεια της θάλασσας.

Στις μέρες μας, το δικό μας PADI Professionals οι οποίοι βρίσκονται εδώ για να σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα της διαδρομής και να σας προσφέρουν μια ιδανική, χωρίς άγχος εμπειρία κολύμβησης με αναπνευστήρα εδώ στις Β. Σποράδες. Από τον πρωταρχικό εξοπλισμό σας αναπνευστήραμάσκα αλλά και να πτερύγια προς την εξειδικευμένο εξοπλισμό ασφαλείας, εργαζόμαστε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι η περιπέτεια κολύμβησης με αναπνευστήρα θα είναι ένα από τα “highlights” της επίσκεψής σας!

Όπως πάντα, τα μέλη της ομάδας μας είναι πρόθυμα να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά θαλάσσια ζωή, την ενάλια πολιτιστική κληρονομιά, νησιωτική ζωή και πολλά άλλα καθ΄ όλη την διάρκεια της εμπειρία σας.

Επιπλέον, οποιοσδήποτε εξοπλισμός για κολύμβηση με αναπνευστήρα μπορεί να δανειστεί από τα κέντρα για μόλις 20 € ανά άτομο. Εάν επιθυμείτε η ομάδα μας με βαθιά γνώση της περιοχής και τα δύο διαθέσιμα σκάφη μας και στα δύο κέντρα καταδύσεων, μπορεί να σας δείξει το παρθένο περιβάλλον των κατά τα άλλα απρόσιτων τοποθεσιών για αναπνευστήρα. Οι επιλογές περιλαμβάνουν συμμετοχή σε μια ωριαία εκδρομή (40 € ανά άτομο) ή ενοικίαση ολόκληρου του σκάφους (3 ώρες ή 5 ώρες) και επιβίβαση σε Κρουαζιέρα με κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Ζητήστε πληροφορίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα

  Τι περιλαμβάνεται σε αυτό το πακέτο εκδρομής
  • Εμπειρία κολύμβησης με αναπνευστήρα σε φυσικό, παρθένο και κλειστό θύλακα
  • Οδηγός κολύμβησης με αναπνευστήρα κατόπιν αιτήματος
  • Περιλαμβάνονται φωτογραφίες και βίντεο
  Τι κάνει αυτή την περιοδεία ξεχωριστή
  • Όλος ο εξοπλισμός και τα εργαλεία ασφαλείας παρέχονται για βέλτιστη εμπειρία
  • Θα παρέχονται φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας από την εμβάπτισή σας, ώστε να μπορείτε να αφηγηθείτε την εμπειρία σας ξανά και ξανά! 
  elGreek
  Μετάβαση στο περιεχόμενο