Τα ήρεμα, καθαρά νερά του Βορείου Αιγαίου είναι γνωστά στους λάτρεις της θάλασσας. Το Sporades Diving προσφέρει μια απολαυστική εκδρομή με σκάφος, η οποία περιλαμβάνει ξεναγήσεις για κολύμβηση με αναπνευστήρα για να εξερευνήσετε απομακρυσμένους κι ασφαλείς κόλπους, υπέροχες ερημικές παραλίες και εκπληκτικά υποβρύχια τοπία. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής με σκάφος, η παρέα σας θα απολαύσει εκπληκτική και μοναδική θέα στο νησί κολυμπώντας στα γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά. Ετοιμαστείτε για μια περιήγηση διασκέδασης και χαλάρωσης και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν:

Μια μοναδική εκδρομή με ταχύπλοο σκάφος διάρκειας 3 ωρών για να εξερευνήσετε τα απομακρυσμένα σημεία του συγκροτήματος των Ν. Σποράδων. Ξεκινώντας από το νησί της Σκοπέλου (Παραλία Adrina) επισκεπτόμαστε το νότιο τμήμα της Σκοπέλου συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω όμορφων τοποθεσιών: Κόλπος Πανόρμου, Παραλία Καστάνη, Κόλπος Αμάραντου, Παραλία Χόβολο, Νήσος Δασιά. Ξεκινώντας από την Αλόννησο (Στενή Βάλα) επισκεπτόμαστε τη Ζώνη Β του Θαλάσσιου Πάρκου Βασιλικού Κόλπου, το νησί της Περιστέρας και τους όμορφους όρμους του, το Μπλε Σπήλαιο κ.λπ. καθώς και σνακ και ποτά.

Οι συμμετέχοντες ενδέχεται να χρεωθούν για τυχόν πρόσθετες υπηρεσίες ή/και εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Μια μοναδική εκδρομή με ταχύπλοο σκάφος διάρκειας 5 ωρών για να εξερευνήσετε την ακτογραμμή της Σκοπέλου ή της Αλοννήσου, επισκεπτόμενοι μεταξύ άλλων και ανάλογα με την αφετηρία, την περίφημη εκκλησία Mamma-Mia (Άγιος Ιωάννης, Καστρί), απαράμιλλα υποθαλάσσια τοπία, μια περιήγηση στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, στο ακρωτήριο Γουρούνι, και βραχονησίδες της κοντινής Σκιάθου. Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει αδειούχο κυβερνήτη και επαγγελματία οδηγό PADI, πλήρη εξοπλισμό κολύμβησης με αναπνευστήρα, σνακ και μια σειρά από ποτά. 

Οι συμμετέχοντες ενδέχεται να χρεωθούν για πρόσθετες υπηρεσίες ή/και εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Προσφέρουμε επίσης εξατομικευμένες κρουαζιέρες όπου το δρομολόγιο και οι ώρες είναι στο χέρι σας. Θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε κάθε βήμα της ιδανικής κρουαζιέρας σας, προσαρμοσμένης στους προορισμούς που προτιμάτε, τις θαλάσσιες δραστηριότητες, τα σημεία αναχώρησης ή άφιξης, τους καλύτερους προορισμούς για επίσκεψη και πολλά άλλα. Μαζί, μπορούμε να προσαρμόσουμε το τέλειο πακέτο μόνο για την παρέα σας.

Οι κρουαζιέρες ξεκινούν από τα σημεία όπου βρίσκονται οι καταδυτικές μας βάσεις σε Σκόπελο (Ξενοδοχείο Αντρίνα) και Αλόννησο (Στενή Βάλα) και ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες επιλέγεται η βέλτιστη διαδρομή.

Μέγιστος αριθμός επιβατών: 8 άτομα.

Ζητήστε πληροφορίες για κρουαζιέρες με αναπνευστήρα

  Τι περιλαμβάνεται στην ξενάγηση
  • Κολύμβηση με αναπνευστήρα σε ιδανικές τοποθεσίες
  • Περιλαμβάνονται φωτογραφίες από το ταξίδι σας
  • Νερό. παρέχονται αναψυκτικά και σνακ 
  Τι ξεχωρίζει τις περιηγήσεις μας από τις υπόλοιπες
  • μια περιήγηση με ιδιωτικό σκάφος διασκέδασης και χαλάρωσης
  • Φωτογραφίες υψηλής ποιότητας θα σας δοθούν αμέσως μετά το ταξίδι σας, ώστε να μπορείτε να ξαναζήσετε τις αναμνήσεις όπου κι αν βρίσκεστε! 
  elGreek
  Μετάβαση στο περιεχόμενο