400€
Διάρκεια 2 ημέρες Επίπεδο Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία | Δέσμευση χρόνου ηλεκτρονικής μάθησης Ελάχιστη ηλικία 10 χρονών

Η πιστοποίηση Scuba Diver (Δύτης Αυτόνομης Κατάδυσης) ανοίγει την πόρτα στον υποβρύχιο κόσμο και αποτελεί το πρώτο πιστοποιημένο πτυχίο αυτόνομης κατάδυσης αμέσως μετά την εμπειρία Ανακαλύψτε το Scuba Dive ενώ μπορεί να ολοκληρωθεί και με την πιστοποίηση Open Water Diver που θεωρείται το πιο δημοφιλές και πλήρες πρώτο επίπεδο στις καταδύσεις αναψυχής.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα αποκτήσετε θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες που σχετίζονται με θέματα όπως η κίνηση υποβρυχίως, (συμπεριλαμβανομένων άνετων και ασφαλών ανόδων και καθόδων), τεχνικές κατάδυσης με το καταδυτικό σας ζευγάρι, επίλυση κοινών προβλημάτων υποβρυχίως, καταδύσεις με σκάφος και άλλα.

Οι Scuba Divers έχουν τα προσόντα να καταδύονται υπό την άμεση επίβλεψη ενός Επαγγελματία της PADI σε μέγιστο βάθος 12 μέτρων / 40 πόδια. Αποκτήστε την πιστοποίηση Scuba Diver σε 2 ημέρες ενώ με μερικές επιπλέον καταδύσεις μπορείτε να ολοκληρώσετε την πιστοποίηση Open Water Diver.

Το μάθημα PADI Scuba Diver διαρκεί κατ’ ελάχιστο 2 μέρες και αποτελεί τα μισα σχεδόν το μισό του μαθήματος PADI Open Water Diver. Η ολοκλήρωση της πιστοποίησης Scuba Diver σας δίνει την επιλογή, με μερικές επιπλέον καταδύσεις, να ολοκληρώσετε την πιστοποίηση Open Water Diver.

Το μάθημα περιλαμβάνει:

  • 3 βουτιές σε περιορισμένα νερά
  • 2 βουτιές σε ανοιχτή θάλασσα
  • Βασική θεωρία κατάδυσης
  • Γραπτές εξετάσεις ή ολοκλήρωση του eLearning ψηφιακού οδηγού

Μετά το μάθημα θα έχετε τα προσόντα να βουτήξετε στο μέγιστο βάθος 12 μέτρων πότε συνοδευόμενος από επαγγελματίες δύτες ή τον εκπαιδευτή σας.

Χρόνος δέσμευσης ηλεκτρονικής μάθησης: 2-5 ώρες

Η επόμενη καταδυτική σας περιπέτεια:

Μόλις αποκτήσετε την πρώτη σας πιστοποίηση κατάδυσης, θα είστε έτοιμοι να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας με το επόμενο μάθημα (από το οποίο έχετε ήδη ολοκληρώσει το μισό!!):

Μάθετε περισσότερα για το μάθημα Scuba Diver


Επιλέξτε την επιλογή eLearning για τη μελέτη της θεωρίας του μαθήματος PADI

Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα


    Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

    elGreek
    Μετάβαση στο περιεχόμενο