430€
Διάρκεια 3 ημέρες Επίπεδο Open Water Diver Ελάχιστη ηλικία 12 χρονών

Εάν είστε λάτρης της κατάδυσης και θέλετε να εξερευνήσετε βαθύτερες τοποθεσίες, νέα περιβάλλοντα όπως ναυάγια ή τον υδάτινο κόσμο μετά το τέλος της ημέρας, ή ίσως απλά θέλετε ν’ αποκτήσετε καλύτερη πλευστότητα και εξασκήσετε τις υποβρύχιες δεξιότητές σας, αυτή είναι μια πιστοποίηση για εσάς.

Στόχος της πιστοποίησης ως Advanced Open Water Diver είναι να εξειδικεύσει τον καθένα από εσάς στην κατάδυση, τις διαδικασίες και την ασφαλή πρακτική της.Σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος δίνεται έμφαση στην πρακτική «Σκέψου σαν Δύτης», ενώ οι μαθητές διευρύνουν τους ορίζοντές τους, αποκτούν εμπειρία και βουτούν σε νέες συνθήκες. Οι καλές συνήθειες που θ’ αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια αυτών των μαθημάτων, ελπίζουμε, να διαρκέσουν μια ζωή.

Το μάθημα σάς βοηθά να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να εργαστείτε πάνω στις καταδυτικές σας δεξιότητες έτσι ώστε να γίνετε ακόμα πιο άνετοι στο νερό. Θα δουλέψετε πάνω σε υπάρχουσες δεξιότητες και θα μάθετε νέες ολοκληρώνοντας πέντε Καταδύσεις Περιπέτειας. Αυτές θα σας εισάγουν στην υποβρύχια πλοήγηση και στις βαθιές καταδύσεις, μαζί με άλλες 3 καταδύσεις περιπέτειας της επιλογής σας, οι οποίες ποικίλλουν από την κατάδυση ναυαγίου έως και το μάθημα βέλτιστης πλευστότητας (βλ. λίστα εδώ).

Χρειάζονται τουλάχιστον 3 ημέρες για να ολοκληρωθεί αυτό το μάθημα, αν και η ακριβής διάρκεια μπορεί να γίνει πιο ευέλικτη για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Για να πιστοποιηθείτε ως PADI Advanced Open Water Diver, πρέπει να ολοκληρώσετε 3 καταδύσεις περιπέτειας, συν καταδύσεις που καλύπτουν βαθιές καταδύσεις και υποβρύχια πλοήγηση μαζί με την αντίστοιχη θεωρία για καθεμία (eLearning). Τα γραπτά κουίζ και μια τελική εξέταση θα δοκιμάσουν τις θεωρητικές σας γνώσεις και μπορούν να ολοκληρωθούν και με ηλεκτρονικό τρόπο. Αυτή η θεωρία θα ανακεφαλαιωθεί και θα ενισχυθεί μέσω δομημένων συζητήσεων με τον εκπαιδευτή σας κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας.

Ποιος μπορεί να εγγραφεί;

Για να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα, πρέπει να είστε τουλάχιστον 12 ετών και να είστε δύτης ανοιχτής θάλασσας (ή ισοδύναμο).

Εάν ο συμμετέχων είναι 12 έως 15 ετών, θα πιστοποιηθεί ως Junior Advanced Open Water Diver. (Σημειώνεται ότι μια βαθιά κατάδυση για τους Junior συμμετέχοντες είναι 18–21 μέτρα / 60-70 πόδια αντί 18-30 μέτρα / 60-100 πόδια).

Γιατί να εγγραφώ;

Το μάθημα PADI Advanced Open Water είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των προσωπικών σας καταδυτικών δεξιοτήτων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα για παράδειγμα, να έχετε άριστη πλευστότητα και να έχετε τον έλεγχο σε όλες τις μελλοντικές καταδύσεις, προστατεύοντας τόσο εσάς όσο και το θαλάσσιο περιβάλλον, καθώς και επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε με την εκπαίδευσή σας και να παρακολουθήσετε με ασφάλεια μαθήματα ειδικότητας όπως καταδύσεις ναυαγίου, νυχτερινές καταδύσεις, καταδύσεις σε σπηλιές και πολλά άλλα!

Το μάθημα Open Water Diver σας επέτρεψε να είστε ασφαλείς στο νερό. αυτό το μάθημα σάς δίνει τη δυνατότητα να σκέφτεστε σαν δύτης και να διευρύνετε τον ορίζοντα των διαθέσιμων τοποθεσιών κατάδυσης.

Τι θα διδαχθείτε

Το μάθημα PADI Advanced Open Water Diver καλύπτει:

 • Η θεωρία που απαιτείται για κάθε κατάδυση περιπέτειας, όπως ο τρόπος χρήσης πυξίδων και καταδυτικών υπολογιστών, ή οι φυσιολογικές αλλαγές κατά την κατάδυση σε βάθος (Η θεωρία περιλαμβάνει μαθήματα σε ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα πολυμέσων ή χρησιμοποιώντας το PADI eLearning επιλογή, μαζί με συζητήσεις με τον εκπαιδευτή σας.)
 • Ασκήσεις για τη διασφάλιση καλών καταδυτικών συνηθειών και εξάσκηση ειδικών δεξιοτήτων προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κάθε κατάδυσης περιπέτειας
Χρόνος δέσμευσης ηλεκτρονικής μάθησης: 6-8 ώρες

Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται

Όλος ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιήσετε παρέχεται από το καταδυτικό μας κέντρο – δεν απαιτείται για το μάθημα να φέρετε τον δικό σας εξοπλισμό.

Στο θεωρητικό μέρος χρησιμοποιούμε:

 • Βίντεο PADI Advanced Open Water Diver που μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε στην τάξη με τον εκπαιδευτή σας είτε με τον δικό σας ρυθμό στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το PADI eLearning.
 • Το εγχειρίδιο PADI Advanced Open Water Diver. (Τόσο το εγχειρίδιο PADI όσο και το PADI eLearning είναι διαθέσιμα σε πολλές γλώσσες.)
 • Το ημερολόγιο καταδύσεων (αν δεν έχετε ήδη) για να καταγράψετε τις καταδύσεις σας.

Στο πρακτικό μέρος (βουτιές περιπέτειας) θα χρησιμοποιήσουμε:

Πλήρη εξοπλισμό καταδύσεων, ο οποίος θα περιλαμβάνει: μάσκα, αναπνευστήρα, πτερύγια, συσκευή ελέγχου πλευστότητας (BCD), μπουκάλα αέρα, ρυθμιστή με μανόμετρο, υγρή στολή και βάρη.

Εξειδικευμένος εξοπλισμός που σχετίζεται με τις καταδύσεις περιπέτειας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, ενός φακού, της πυξίδας, του καταδυτικού υπολογιστή, του υποβρύχιου σημειωματάριου κ.λπ. 

Εάν ενδιαφέρεστε, το μεγαλύτερο μέρος του ίδιου εξοπλισμού είναι διαθέσιμο για αγορά στο καταδυτικό κέντρο.

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας 12 ετών και άνω:
  • Οι συμμετέχοντες ηλικίας 12 έως 15 ετών θα λάβουν πιστοποίηση PADI Junior Advanced Open Water Diver
  • Οι συμμετέχοντες που είναι 15 ετών και άνω θα λάβουν πιστοποίηση PADI Advanced Open Water Diver
 • Ο συμμετέχων πρέπει να είναι δύτης ανοιχτής θάλασσας ή αντίστοιχης άλλης πιστοποίησης (ή Junior Open Water Diver)

Η επόμενη καταδυτική σας περιπέτεια:

Μόλις αποκτήσετε την πιστοποίηση καταδύσεων, έχετε τα προσόντα να συνεχίσετε την περιπέτειά σας με τα ακόλουθα μαθήματα:

Μάθετε περισσότερα για το μάθημα Advanced Open Water Diver


Επιλέξτε την επιλογή eLearning για τη μελέτη της θεωρίας του μαθήματος PADI

Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα


  elGreek
  Μετάβαση στο περιεχόμενο